ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η παράδοση /παραλαβή προιόντων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

1. Παραλαβή:

· από τα καταστήματα ToyNbeeΛευκωσία (Αγ. Γεωργίου 33, Λακατάμεια) ή Λεμεσό (Φραγκλίνου Ρουσβελτ 247, Ζακάκι)

· από τη Σχολή Φόρουμ (Λεωφόρος Λεμεσόυ 290, Νήσου)

2. Αποστολή με Akis Express:

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Κύπρο με τη χρήση υπηρεσίας courier ή με πρακτορείο μεταφορών. Η εταιρία Beeinstein συνεργάζεται με την εταιρία Akis Express για την μεταφορά των προϊόντων.

 

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00. Η παραλαβή γίνεται από το κοντινότερο στην οικία σας, παράρτημα Akis Express σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών.

 

* Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από τη Λευκωσία και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. Όλα τα ανωτέρω δεν μπορούν να ισχύουν – φυσικά – όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.